AdMed Care terápiatámogató rendszer

Terápiatámogatás és menedzsment

Egyik legkomplexebb fejlesztési projektünk az Advance Medical részére tervezett, teljesen egyedi terápiatámogató rendszer felépítése és bevezetése volt.

Ezen online betegtámogató rendszer egy teljes terápiás program felépítését és menedzselését teszi lehetővé, összehangolva a programban résztvevő valamennyi személy és intézmény munkáját. Egy-egy terápiás folyamat egy-egy egészségügyi problémára fókuszál, mely során vizitek, vizsgálatok, rendszeres kontrollok, szaktanácsok és gyógyszeres kúra mellett törekednek a szereplők a lehető legjobb eredményekre. Az Advance Medical Kft. professzionális háttérrel, megfelelő szakmai múlttal valamint gyakorlati és technológiai tapasztalattal szervezi ezen programok menedzselését.

Az általunk fejlesztett AdMed Care rendszer segítségével a cég önállóan tud programokat felépíteni, megvalósítani. Képes kapcsolatot teremteni és koordinálni a programban résztvevő valamennyi szereplőt azaz pácienseket, orvosokat, nővéreket, gyógyszergyártó partnereket, menedzsereket, call centeres kollégákat és operátorokat valamint akár farmakovigilanciai felelősöket is.

Nagy élmény volt számunka elmélyülni ebben a szakterületben és megbírkózni számtalan tervezési és fejlesztési kihívással.

Eredmények

12

Projekt résztvevő

4946

Lezárt munkaóra

793

Lezárt feladat

2017

Bevezetés éve