Borsmenta - gasztro magazin

Gasztro portál, blog és annál több

A Borsmenta - gasztro magazin két okból volt különösen közkedvelt csapatunkban. Egyrészt mert az online magazin minden szegletét mi terveztük és fejlesztettük a logótól egészen a backend felületig, másrészt mert az üzleti világ megoldásaitól eltérő, közvetlen és személyes hangulatú arculatot kellett elérnünk.

A Borsmenta mára a gasztro tartalomszolgáltatók egyik kiemelt szereplője lett. A lap szerkesztői így foglalják össze küldetésüket és filozófiájukat:

"Eszünk, iszunk, beszélgetünk, sütünk-főzünk, utazunk, mint bárki más. Csakhogy mi meg is írjuk az élményeinket és a tapasztalatainkat, be is mutatjuk a beszélgetőpartnereinket, hogy mások is megismerhessék őket. Néha tesztelünk, főként borokat, de időnként kávékat, ételeket, helyeket is, és elmondjuk, hogy mit milyennek gondoltunk. A Borsmenta az élet mindennapi fűszereiről szól. Mindarról, amitől egy kicsit más lesz az egyik nap, mint a másik. Mindarról, amitől emlékezetessé válik egy-egy alkalom, mindarról, amit jó megélni. Hétköznapi örömök, apró csodák, emberek, akikkel együtt lenni élmény. Ezt nyújtja a Borsmenta. Mindenkinek."

Eredmények

726

cikk

370

címke

720

Instagram fotó

13.000

Facebook követő