Főtáv - Pimp My Pipe

Facebook alkalmazás

Egy Újpest szívében futó távhő vezeték dekorálására szervezett kampányt a FŐTÁV Zrt. Nagyon komoly kihívás elé állított bennünket a fővárosi cég mivel az egyénileg készített grafikák feltöltése mellett egy online tervező felületet kellett megvalósítanunk ami lehetőséget adott bárkinek kiszínezni, befesteni, lefújni egy hosszú távhő vezetéket. A tervező felület tipikus rajz eszközök használatával (ecset, ceruza, matrica, kör, négyzet) valamint előre gyártott matricák, tapéták és hátterek segítségével kellett minél szabadabb teret adjon a tervező és dekoráló kedvű felhasználóknak.
És ha a kihívás még nem lett volna elegendő számunkra az elkészült grafikákat és látványokat egy valós fotóból készült 3D látványtervre kellett feszítenünk, hogy az alkotó láthassa körülbelül hogyan fog mutatni műve a távhő vezetéken.

A kampányhoz tartozó minden UI felületet és a legtöbb grafikai anyagot, kiadványt, hirdetést is mi terveztük.

Rendszerünket sikeresen építettük fel, elindult a Facebook alkalmazás és a kampány, jöttek a pályázatok, szavazások és értékelések. A zsűri a közönség szavazatok alapján választotta ki a legjobb műveket és a Színes Város alkotócsapatának együttműködésével a dekoráció meg is valósult Újpesten.

Eredmények

446

felhasználó

712

beküldött grafika

12 340

szavazat

200 m

vezeték grafika