Kirschner Studios

Kirschner Anna fotográfus weboldala

Kirschner Anna egy nagyon kedves ügyfelünk aki mindig kreatív ötletekkel és újító koncepciókkal teszi izgalmassá fotó stúdióját, így hozzánk is nagyszabású ötletekkel érkezik amikor mindezt a weben is kommunikálni szeretné.

Anna mindig is professzionális webes megjelenésre törekedett, a stúdió jelenlegi weboldala már a harmadik generációját éli és biztosan állíthatjuk, hogy gyönyörűen haladunk előre, követve mindig az aktuális trendeket.

Ezen weboldal projektben teljesen megújítottuk a stúdió logóját, a divat magazinokra jellemző szín és forma világot céloztuk meg. A design és a website minden részét csapatunk tervezte és építette fel.

Mik ezek az izgalmas újító ötletek a stúdióban? Az egyik fő profiljukról kikölcsönöztük bemutatkozó leírásukat:
A Kirschner Studios az „Átváltoztatásra” specializálódott, ami annyit tesz, hogy magán emberekről készítünk divatfotókat, illetve magazin jellegű képeket. Mindezt a tökéletes végeredmény kedvéért stylist-tal, fodrásszal és sminkmesterrel.
Ahogy a stúdióvezető szokta mondani: „Ide akár futás után, melegítőben is lehet jönni, hiszen a végén úgy is egy igazi szupersztár köszön vissza a képekről.” Az izgulás-mentes és önfeledt mosolyok úgy születnek a képeken, hogy ez - az országban jóformán egyedülálló módon – az egyetlen olyan stúdió, ahol a stáb kizárólag nőkből áll.