Pek-Snack weboldal

Pek-Snack weboldal

A Pek-Snack az egyik azok közül a hazai franchise hálózatok közül, amivel egyszerűen lehetetlen nem találkozni, hiszen ott vannak szinte az összes metróaluljáróban, bevásárlóközpontban és a nagyobb retailek pékségeknek fenntartott sarkaiban. Az 1800 látványpékség létrehozása egy 1998 óta tartó, grandiózus feladatként valósult meg, melynek köszönhetően emberek százezreihez jutnak el a legfinomabb reggelik, tízóraik és uzsonnák. A Pek-Snack ráadásul nem csak értékesít: a saját, 6000 m2-es üzemében fejleszti és állítja elő a portfóliójában található termékeket. 1999 óta Horvátországban, 2021 óta pedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is jelen vannak.

A Pek-Snack nem csak a weboldaluk, de a viszonteladói webshopjuk megújítására is felkért minket. Az oldalak frissítése a UX/UI designnal kezdődött, amiben kiemelt figyelmet fordítottunk a hosszú évek óta létező márkaalapok megtartására és az ahhoz való igazodásra, mindezt úgy, hogy a végeredmény egy reszponzív, az éppen aktuális trendeknek és felhasználói elvárásoknak is maximálisan megfelelő weboldal legyen. A vásárlók számára készített weboldalt ráadásul úgy kellett strukturálnunk, hogy abban ne csak a termékek játszanak főszerepet, de a Pek-Snackkel kapcsolatos hírek, állásajánlatok, érdekes információk és a social media csatornák is. Ígyg lett a megújulás során a kissé elavult, sales-fókuszú oldalból a Pek-Snackhez brandhez 100%-osan igazodó, a friss péksütemények ízével és illatával teli weboldal, ahonnan egyenes út vezet a Pek-Snack üzleteibe.

A weboldal Symphony-alapokra épül, amit egy monolitikus Symphony alapokra épült applikáción keresztül szolgálja ki az 5 nyelven elérhető felületet. Az egyszerű tartalomfrissítés érdekében egy robusztus admin is készült az oldal mögé, ami a WebDream saját fejlesztésű, Optimus 5 keretrendszerén keresztül valósult meg és teszi könnyen naprakészen tarthatóvá az oldalt. A háttérben számos integráció is segíti a napi frissítéséket, az SAP-ból érkező termékportfólió és az azokhoz kapcsolódó termékinformációk is automatikusan újulnak meg egy-egy termék módosítása vagy új termék bekerülése esetén.

Eredmények

Több ezer

napi látogató

20+

aloldal

5

országra lokalizálva

3

háttérendszer integráció