Rendezvény portál

Egyedi vállalati rendezvény kezelő rendszer

Az egyik legnagyobb büszkeségünk és évről évre megújuló kihívásunk a T-Systems számára fejlesztett és már ötödik éve üzemelő rendezvényportál megoldásunk. Összefoglaljuk egy "Story" és egy "Mit tud a rendezvényportál?" fejezetben a rendszer történetét, sikereit és képességeit.

Story:

2013-ban a T-Systems azzal a feladattal keresett meg bennünket, hogy meglévő rendezvényportál megoldásukat jelentősen tovább kellene fejlesztenünk, számos új funkcióval egy nagyvállalati portállá bővítve a meglévő megoldást. Extrém határidők közé voltunk szorítva, egy addig ismeretlen kódbázist megkapva. Feltérképezve a rendszert, a jövőbeni várható fejlesztéseket, technológiákat 19-re lapot húzva úgy döntöttünk, hogy újraírjuk a meglévő megoldást és saját keretrendszerünkre fogjuk alapozni a működést.
Határidőnk az egész év legfontosabb rendezvénye volt, a T-Systems Symposium mely a cégcsoport premier partnereit, beszállítóit invitálja technológiai show-ra és egy VIP rendezvényre.
Befutottunk. 6 különböző IT beszállító kapcsolódott ekkor a rendszerhez akiket koordinálnunk kellett és az első megmérettetés végül sikerrel vizsgázott. A projekt csapat ezt követően meeting sorozatokon elemezte a tanulságokat és hozzáláttunk a hosszú távú fejlesztési megoldások kidolgozásának.

A vállalati portál rendszert az óriásvállalaton belül több részleg is használja a legkülönbözőbb vállalati rendezvények (workshopok, tréningek, konferenciák, üzleti reggelik, csapatépítő kirándulások stb.) önálló megszervezésére.
2016-ban a Magyar Telekom számára is bevezetésre került ugyanennek a megoldásnak az egyedi példánya, 2017-ben pedig a Deutsche Telekom kezdte el alkalmazni rendszerünket.
A T-Systems Symposium továbbra is olyan kitüntetett rendezvény, melyhez a legnagyobb release-eket tervezzük és hangoljuk. Innovációt és a legújabb ötleteket valósítjuk meg a kiemelt rendezvény státuszát erősítve. Mindeközben nosztalgiázva emlegetjük a fejlesztő csapatban azokat az éjszakákat és történeteket amik az első bevezetéshez kapcsolódtak. :)

Mit tud a rendezvényportál?

Mindent. :)
Önálló rendezvény menedzsment. Rendezvény típusok kezelése, helyszínek, előadótermek, előadók, műsor, program kezelése. Plenáris ülések, szekciók, témacsoportok kezelése. Testreszabható rendezvény paraméterek, testreszabhatóü regisztráció, hírlevelek és automatikus értesítések. Mobil alkalmazások testre szabhatósága, interaktív rendezvény funkciók (előadás közbeni szavazások, kedvenc előadók mentése, értékelés, emlékeztetők és push értesítések). Helyszíni kijelzők vezérlése (program listák, következő előadások, rendkívüli értesítések megjelenítése a kijelzőkön). Beléptető rendszer támogatása (QR kódos meghívók küldése, QR olvasókkal összekapcsolt beléptetés, beléptetéskor badge egyedi badge nyomtatás).
Professzionális follow-up lehetőségek, a leglényegesebb statisztikák megtekinthetősége a rendezvényt követően. Regisztráltak, belépett vendégek, a helyszínen végzett interakciók, értékelések statisztikái.
Legújabb fejlesztésünk egy hőtérképes megjelenítés a rendezvényen történt látogatók helyváltoztatásáról.

Amennyiben rendezvényportál megoldásunkról még többet szeretnél megtudni, lépj velünk kapcsolatba!

Eredmények

8.000

regisztrált járékos

13.250

pontos high-score

15.348.480

összegyűjtött virtuális szennyeződés

15.988

elpusztított zsírszörny