Tolnagro - vállalati weboldalak

4 + 1 vállalati website

A Tolnagro Állatgyógyászati Kft. Magyarország piacvezető állatgyógyszer-forgalmazó cégcsoportja.

A cégcsoport azzal az izgalmas feladattal bízott meg minket, hogy a cégcsoportba tartozó 4 vállalat weboldalait úgy alakítsuk ki, hogy azon a különböző cégek bemutatása ellenére mégis hasonlóak legyenek egymáshoz és a látogatóban azt az érzést keltsék, hogy ezek a vállalatok egy cégcsoportba tartoznak.

A feladat első lépéseként a vállalati logót terveztük újra, melyben kialakított cégcsoportra vonatkozó különböző logó példányokat. A 4 weboldal 4 különböző színvilágot kapott egyéb vizuális elemekben és felépítésükben teljesen egységesítettük őket, azonos navigációval és modulokkal építettük fel a site-okat.

A backend rendszereket tekintve bevezettünk speciális megoldásokat, melyek segítségével még gyorsabbá, egyszerűbbé tettük valamennyi site karbantartását. Például egy-egy cégcsoportra vonatkozó hír azonnal, 1 kattintással publikálható akár 4 weboldalra is.

A Tolnagro vállalati weboldalak bevezetését követően megbízást kaptunk a cégcsoport által szervezett éves szakmai konferencia (Primakatedra) weboldalának elkészítésére is.