Mobil alkalmazások

A lélegzetelállító és sikeres mobil appok receptjéhez 3 hozzávaló kell:

profi UI csapat profi mobilfejlesztő csapat profi backendes és üzemeltetési háttér

Az IT projektekben rengeteg plusz idő és erőforrás keletkezik azokon a pontokon, ahol több cégnek, több beszállítónak kell összedolgoznia. Mobil app fejlesztési projektjeink sikerének egyik kulcsa, hogy minden szakterület nálunk összpontosul. Ha pusztán az egyik réteget fejlesztjük, akkor is lényegi tapasztalatokat, javaslatokat tudunk szállítani a partner csapatoknak.

Lélegzetelállító UI


Az Apple kezdetben zászlóshajóként vezette be azokat a jövőbe mutató mobilos UX/UI megoldásokat, mellyel hosszú időre megalapozta azt az igényességet amit mi is követünk. Alapértelmezett küldetésünk, hogy egy mobilalkalmazás trendi, lenyűgöző és a lehető legkönnyebben kezelhető legyen.

Otthonosan a mobil technológiákban


Legyen szó natív iOS vagy Android fejlesztésről, esetleg egy költséghatékonyabb React Native alapú cross-platform megközelítésről, fejlesztő csapatunk mindig új alkotásként tekint egy-egy új alkalmazásra.

A háttér, ami legalább ennyire fontos


Szinte minden mobil alkalmazás mögött van egy adatbázis, egy kiszolgáló infrastruktúra és egy webes rendszer, ami az adatfolyamot biztosítja. Egy mobil app sikeressége teljes mértékben függ az adatforrás megbízhatóságától és az üzemeltetéstől. Ezért jelent komoly versenyelőnyt a mobil app fejlesztési projektekben is a háttérrendszerekkel kapcsolatban szerzett több mint 20 éves üzemeltetési tapasztalatunk.


Két projektünk, aminél kiemelt szerepet kap a backend rendszer is:

  • A Mazars számára fejlesztett munkatárs értékelő mobil alkalmazásunk a különálló webes HR rendszerből nyeri a munkatársak adatait, hierarchiáját, valamint a kérdőívek kérdéseit, és oda szolgáltatja vissza a riportokhoz szükséges értékelési adatokat.
  • A Teladoc orvoskereső mobil alkalmazásunk a webes orvoskereső portál adatbázisából nyeri a rendelők és orvosok szakterületeit, időpontjait és árlistáit, és az időpontfoglaláshoz szükséges felhasználói adatokat.

Referenciák melyekre büszkék vagyunk

MyTeladoc

Orvosi ellátások és időpontfoglalás

T-Systems Symposium

Egyedi rendezvényalkalmazás

Mazars HR Feedback

Munkatárs értékelő app

A mobilalkalmazásokhoz kapcsolódó UI tervezést, valamint a frontend és backend rendszer fejlesztést és az azt kiszolgáló informatikai rendszer összeállítását is önállóan, egy csapatként tudjuk megvalósítani.


Segíthetünk?

Ha nincs még fejlesztő csapatod, vagy a fejlesztés valamely platformján keresel partnert, itt vagyunk és szívesen a projekted mellé állunk. Keress minket bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Szívesen meghallgatjuk az új termékfejlesztési ötleteket és a megoldatlan problémákat.

Irodánk: H-1065 Budapest Nagymező u. 3.