FEJLESZTŐ OUTSOURCING

Hatékony outsourcing a WebDreamtől

Egyre több Ügyfelünk keres fel bennünket a munkaerő-alapú együttműködés (T&M) lehetőségével. A WebDream sok esetben így válik a legjelentősebb hazai webfejlesztési projektek kulcsszereplőjévé.

Cégünk egyik legfontosabb küldetése a kimagasló szakmai és technológiai minőség. Ennek köszönhetjük, hogy egyre több Megbízónk fordul hozzánk hosszú távú munkaerőkölcsönzés vagy, kiszervezés igényével, legyen szó architekt, frontend és backend fejlesztő, tesztelő, projectmenedzser vagy product owner kollégákról, vagy akár komplett csapatokról.

Belsős és/VAGY külsős fejlesztő csapat

A folyamatosan változó igények és erőforrás kihasználtság mellett egyre nehezebb feladat egy tapasztalt és hatékony IT részleg fenntartása. Emiatt a nagyvállalatok körében már szokássá vált, hogy külsős beszállítókkal egészítik ki a csapataikat. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország piacvezető online termékein dolgozunk, és a legtöbb ilyen projektben kollégáink meghatározó szereplőként vannak jelen.

Technológia, know-how, workaround

A munkatársaink nem csak a technológiai tudást viszik magukkal a projektekbe, de a hosszú évek tapasztalataival kialakított rendszertervezési és workaround megoldásaikat is. Ez igény szerint kiegészülhet a senior fejlesztőkből álló menedzsmentünk észrevételeivel és tanácsaival is.

Szakterületek

Projekt menedzsment, product menedzsment, architektúra tervezés, backend fejlesztés, frontend fejlesztés, tesztautomatizáció, tesztelés, rendszerfelügyelet, rendszergazdai tevékenység és az ezekhez kapcsolódó szakterületekben számíthattok munkatársainkra és szakértelmünkre.

Technológiák

PHP
Angular
JAVA
Laravel
Symfony
VueJS
Node.js
Spring Boot
MySQL
Oracle
PostgreSQL
Elasticsearch
Codeception
Cypress
Selenium
Stimulus
Karma
Jasmine
Yarn
Npm
Kubernetes
Helm

Kiemelt partnerek és termékek


E-Commerce, ATS, CVDB, Premium Membership, Állásvégoldalak és számtalan komponens


MOL OCC
Üzemanyagkártya rendszer
CIMS
Rendezvény beléptető rendszer


ÜPO
Ügyfélportál, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyintéző felülete
ESZENY
Egészségügyi Szolgáltatások Elektronikus Nyilvántartása
Lechner OÉNY
Országos Építésügyi Nyilvántartás E-TÉR rendszere


Teladoc Egészségportál Térképes Orvoskereső rendszer


Fintech, online banki szolgáltatások

Lépj velünk kapcsolatba!

Szívesen meghallgatjuk az új termékfejlesztési ötleteket és a megoldatlan problémákat. Minden sikersztori és hosszú távú együttműködés egy szóval kezdődik.

Irodánk: H-1065 Budapest
Nagymező u. 3.