Vállalati rendszerek

Egyedi üzleti folyamatokat kiszolgáló B2B és B2C rendszereket építünk, folyamattámogató és ügyviteli alkalmazásokat fejlesztünk.

Legjelentősebb eredményeinket az egyedi ügyviteli rendszerek fejlesztésében értük el. Ezek a termékek összehangolják, átláthatóvá és kezelhetővé teszik a vállalatok saját üzleti folyamatait.

Fejlesztettünk már gyógyszergyártóknak teljes terápiatámogató rendszert, építettünk már nemzetközi beszerzéstámogató és -jóváhagyó rendszert, rendezvényhelyszíneknek komplett eseménymenedzsment és jegyértékesítő rendszert és még hosszasan sorolhatnánk.

Nézd meg néhány fontosabb munkánkat

Néhány izgalmas sikertörténet

Beszerzéstámogató rendszerek


Az ISS Facility Services, a CBRE és a B+N multinacionális cégek 6 országban (POL, CZE, SLO, ROU, HUN, GRE) használják egyedi fejlesztésű termékünket. Összesen 500 felhasználó és több mint 1500 beszállító bonyolítja vele a mindennapi rendelésfeladási, jóváhagyási és beérkeztetési folyamatát.


Tovább

Egészségügyi ellátástámogató rendszer


Az amerikai brandet képviselő Teladoc Magyarország számára egy olyan egyedi rendszert fejlesztettünk, mely amellett, hogy bemutatja a cég által kínált egészségbiztosítási csomagokat, végig is vezeti a felhasználót az előfizetés és a szolgáltatás igénybevételének folyamatán. Publikus weboldalak, mobil app és a biztosítottak számára elérhető office felületek segítségével az előfizetők menedzselhetik előfizetéseiket, orvosokat és szakrendeléseket kereshetnek a térképes keresőn, személyes időpontot foglalhatnak, vagy akár távoli konzultációt is indíthatnak a telefonjuk segítségével.


Tovább

HR értékelő rendszer


A magyarországi Mazars HR csapata által felépített manuális értékelési szisztémát újítottuk meg online felületen, automatizált folyamatokkal. Most már évek óta a felhő alapú rendszerünkön és egy gamificationnel is vonzóvá tett mobil alkalmazáson keresztül valósul meg a teljesítményértékelések minden típusa.


Tovább

ECM (közbeszerzési tervpályázatok lebonyolítását támogató rendszer)


Az ECM (Electronic Competition Management) rendszer a nagyon komplex tervpályázati folyamatokat teszi átláthatóvá és követhetővé. A roppant szigorú közbeszerzési, anonimizálási és IT biztonsági követelményeknek megfelelő rendszer végigvezeti a különböző szereplőket a teljes pályázati folyamat előírt állomásain.


Tovább

Mazars Planner


A pénzügyi auditokat végző nagyvállalatok számára állandó kihívás a hatalmas ügyfélportfólióban szereplő minden ügyfél rendszeres auditjait pontosan lebonyolítani. A nemzetközi Mazars cégcsoport számára fejlesztettük az egyedi Planner rendszerünket, mely Magyarország után Romániában, majd Csehországban is bevezetésre került. A rendszer átlátható felületekkel segít megtervezni az auditor csapatok napi munkáját és beosztását, riportokkal könnyíti meg a menedzserek munkáját és előre figyelmeztet a fontos határidőkre.


Tovább

Webes játékfejlesztés az FCSM szemléletformáló kampányában


A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. számára két, a környezetvédelem fontosságát kiemelő online játékot, valamint a játékokhoz tartozó microsite-ot is fejlesztettünk. A munka kreatív és marketing részét testvérügynökségünknek, a Dream Agencynek köszönhetjük. A játékok a felhasználók mellett a szakma tetszését is elnyerték: a kreatív.hu RGB – Kreatív Design Awardján döntős helyet értünk el.


Tovább

Lépj velünk kapcsolatba!

Szívesen hallgatjuk meg az új termékfejlesztési ötleteket
és a megoldatlan problémákat.
Minden sikersztori és hosszú távú együttműködés
egy szóval kezdődik.

Irodánk: H-1065 Budapest
Nagymező u. 3.